Profail

NAMA : Muhamad Hafizullah bin Muda

PENDIDIKAN :

1. Sekolah Kebangsaan Felda Kerteh 1

2. SMKA Sheikh Abdul Malek, K.Trg

3. Darul Quran JAKIM, Kuala Kubu Bharu

4. Universiti Islam Antarabangsa Malaysia, Gombak

5. Takhassus Fatah Islami, Syria

 

19 thoughts on “Profail

  1. Salam

    First they ignore you,
    then they laugh at you,
    then they fight you,
    then you win

    -Mahatma Gandhi

    Ketahuilah sesungguhnya pertolongan ALLAH itu dekat

    Salam juang ya akhi!

    Fakhru

  2. Salam…

    Piju..koho kemah blog enta. Knp tak dok chatbox??.

    Ana cilok artikel enta skit. Sowi dess…kira halal. Psl liwat 2 tu.

    Ok.Kem salam blaka. Arigato!!>Jaa!!.

    Assalamualikum

  3. Penulisan bukan sekadar hobi dan perkongsian ilmu…
    Tapi penulisan akan membuat seseorang bertanggung jawab terrhadap tulisannya…
    Penulisan menjadikan seseorang menghargai masa yang pernah dilaluinya untuk memperoleh ilmu…
    Dan penulisan akan bererti apabila ada yang membacanya…
    Penulisan yang baik dari buah fikiran yang baik…
    Tahniah atas penghasilan blog yang sgt bermanfaat… Teruskan usaha…(^_^)

  4. terima kasih sahabat2 sumer. asalnye blog ni hanya dibuat untuk melepaskan apa yang terbuku dalam kepala. tensen ana pun dilepaskan pada blog ni. sokongan sahabat2 semua ana hargai. moga golongan agamawan tidak terperuk dalam dunia sendiri sahaja, sabaliknya mmpu untuk bersaing di alam maya…

  5. Salam Eidulfitiri kembali…

    Saya doakan spy sama2 kita tergolong dlm golongan yg mngisi kmenangan utk islam…

    Saya suka dgn tulisan saudara..
    Truskan menulis…

    Salam perkenalan…

  6. Salam ziarah kembali..ust hafizullah shat?lama xjmpe,ape2 pun jazakallah d ucapkn cz bntu ana u kenali gerakan islam..moga kite sama2 thabat dlm pjuangn y penuh mehnah ini..minta maaf salah silap selama kite kenal..siru a’la barakatillah..

    • Sihat alhmdulillah.. Dh jd kwajipn smpikan msej harakah Islam kpd smua. Moga allah pndang amalan kita yg sdikit ni agar ada nilainya di akhirat nnti.

  7. asslamualaykum,

    say pelajar indonesia,nak tanya berapa harga kuliah di takhasus fatah islami,apakah bisa saya pake sijjil yang lebih dari 2 tahun umurnya,apakah bisa pake sijjil bachelor kita.

    salam,moga lulus dapat ijazah dan ilmu islam

    • Harga yang diletakkan ialah 20 000 lera syria setahun, bersamaan lebih kurang 400 us dollar. Tapi, biasanya pihak pengurursan akan memberi keringanan kepada pelajar luar dengan hanya membayar lebih kurang 100 us dollar setahun. Tq

  8. Assalamualaikum ustaz Hafizullah,sya nak minta email awak sbb sya ada nak tnya bbrpa soalan kepada awak tentang pengajian di Syria.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s